Bliv inspireret

Kran
Case

N.C. Nielsen | TopTeam og N.C. Nielsen løfter opgaven

TopTeam har her kunne tilbyde medarbejdere af høj kvalitet og med stor erfaring inden maskinkonstruktion, styrkeberegning og produktudvikling, som er det N.C. Nielsen A/S har efterspurgt i forbindelse med udviklingen af deres specialmaskiner samt Lithium-ION batterier.

Lager
Case

Brødbæk & Co. | Et godt samarbejde udvikler sig

Opgaver, der spænder fra simple til kompleks konstruktioner til beregninger, projektledelse og diverse dokumentationsopgaver er blot nogle af de opgavetype, som TopTeams tætte og langvarige samarbejde med Brødbæk & Co har budt på.

hydraulics
Case

Serman & Tipsmark | Høje krav er ingen hindring for en specialist

TopTeam har indgået et samarbejde med Serman & Tipsmark, hvor TopTeam skal hjælpe på konstruktionsdelen af et ventilprojekt samt fungerer som konstruktør i deres udviklingsafdeling..
Serman & Tipsmark er specialister indenfor hydraulik, og er bl.a. leverandør til energi, offshore, transport og industri området.

Robot packer
Case

Riantics | Intelligente logistikløsninger

TopTeam har siden starten af 2018 indgået i et samarbejde med Riantics A/S om levering af ekstra ressourcer til deres konstruktionsafdeling. Riantics har haft stor succes de sidste par år, og netop den ekstra travlhed gør samarbejdet mellem TopTeam ApS og Riantics A/S ekstra vigtigt, da Riantics A/S ellers ikke ville have tid og kompetencer til at nå alle opgaver.

technical documentation
Case

OMMELIFT | Når teknisk dokumentation er altafgørende

TopTeam har leveret beregnings ekspertise til OMME LIFTs tekniske afdeling, som har udarbejdet den tekniske dokumentation for udmattelses beregninger. Udmattelses beregninger indgår som nye godkendelseskrav indenfor lifte normen.

container conveyor system
Case

Flexitechs | Fremtidssikring af conveyorsystem

TopTeam har leveret ekspertviden til løsningen af et conveyor system, som skal optimerer arbejdsgangen samt mindske opbevaringsplads, for en større servicevirksomhed. Projektet er gennemført hos Flexitechs i Hadsten, som er en fleksibel virksomhed, der leverer conveyor løsninger til automationsindustrien.