Projektledelse

TopTeam har igennem årene hjulpet utallige kunder med at føre deres projekter ud i livet. Vores konsulenter har stor erfaring med projektledelse inden for en lang række brancher og industrier, og vi står klar til at lede dit næste projekt – uanset opgavens karakter.

Vi er eksperter inden for projektledelse og mekanisk konstruktion

Når du vælger at få TopTeam som projektledere til din opgave, får du konsulenter, der er eksperter i at drive meget komplicerede projekter inden for mekanisk konstruktion. Vores konsulenter har bred erfaring med at varetage opgaver inden for projektledelse som f.eks. procesoptimering, metodebeskrivelse og kravsspecifikation. Med TopManagement kan du derfor forvente specialister i projektledelse.  

Vores hold af specialiserede konsulenter kommer alle fra en teknisk baggrund og består bl.a. af uddannede maskiningeniører, produktionsteknologer, maskinmestre og lignende.

TopTeam arbejder altid med det mål at være tro mod projektet, hvilket indebærer, at vi optimerer og udvikler jeres projekt, tilfører knowhow til jeres organisation og videndeler med jer, mens vi sikrer fremdriften af jeres projekt.

Under projektets forløb vil jeres behov altid være i fokus, og vi vil løbende give orientering om projektets fremdrift og økonomi.

Fagligt og personligt match

Et samarbejde med os er båret af tillid, hvorfor vi er meget omhyggelige med at matche jeres projekt med den rette konsulent – på det faglige plan, men i særdeleshed også på det personlige plan.

Når I starter et samarbejde med os, analyserer vi først jeres opgave i forhold til hvilke erfaringsmæssige kompetencer, der kræves af konsulenten, samt om der er kendskab og erfaring til branchen.

Vores erfaring fortæller os, at det personlige match er lige så vigtigt som det faglige. Derfor har alle vores konsulenter været igennem en personlighedstest, der hjælper med at sikre, at konsulenten personligt passer til opgaven og de kollegaer, der skal samarbejdes med.

Få fremdrift i dit projekt
Bestil et møde med en af vores sælgere i dag – sammen finder vi den rette profil til opgaven!

Vores specialiseringer

Lad vores konsulenter lede dit projekt

Vores konsulenter har stor erfaring med projektledelse inden for mekanisk konstruktion.

Vi har specialister til bl.a. konceptudvikling, dokumentation, prototyper, automation- og emballageløsninger, og vi har helt sikkert også den rette konsulent til jeres opgave.

Prototyper af TopTeam

Prototyper


Vi har det rette hold af konsulenter til at handle på jeres udfordringer og, i samarbejde med jer, udvikle løsninger, der er tilpasser jeres situation og behov.

Konceptudvikling med TopTeam

Konceptudvikling


Står jeres virksomhed overfor en udfordring, der kræver konceptudvikling helt fra bunden? Vi har det rette hold af konsulenter til at se jeres problem an, og i samarbejde med jer, udvikle løsninger, der er tilpasset jeres behov.

dokumentation

Dokumentation


Den rette dokumentation og mærkning er en af nøglerne til en hensigtsmæssig og succesfuld konstruktion, og vores konsulenter er eksperter i at udvikle mekaniske konstruktioner, der lever op til alle krav.

Emballage løsninger med TopTeam

Emballage


Vi har stor erfaring inden for rådgivning til emballageindustrien, og vores konsulenter kan hjælpe din virksomhed med at udvikle procesudstyr, der imødekommer netop jeres udfordring.

Automatisering

Automatisering


Flere og flere industrier bruger robotter og automatiske systemer i deres produktion, og vores hold af konsulenter kan tilbyde rådgivning og projektledelse inden for udviklingen af disse.

Cases

Gamle værdier holder ved i 2021

TopTeam er blevet stiftet af konsulenter for konsulenter. De værdier, som TopTeam blev grundlagt efter, er stadig gennemsyrende for alt, vi foretager os i dag. Vi prioriterer de gode og nære kunderelationer for vores konsulenters skyld.

Læs mere »

Sådan har coronavirus påvirket TopTeam

Som følge af pressemeddelelsen tog vi i TopTeam hurtigt beslutningen om, at vi ville komme igennem den her krise uden opsigelser. ”Vi vidste godt, at det ville koste os penge, men vi mente uden tvivl, at det ville være den investering værd,” fortæller vores CEO, Martin Lausen.

Læs mere »