Serman & Tipsmark

Høje krav er ingen hindring for en specialist

Industri

Energi, offshore & transport

Tjenester

Serman logo

TopTeam har indgået et samarbejde med Serman & Tipsmark, hvor TopTeam skal hjælpe på konstruktionsdelen af et ventilprojekt samt fungere som konstruktør i deres udviklingsafdeling.

Serman & Tipsmark er specialister inden for hydraulik og er bl.a. leverandør til energi, offshore, transport og industriområdet.

Hydraulic system of tractor or excavator

TopTeam skal hjælpe på konstruktionsdelen af et ventilprojekt samt fungere som konstruktør i deres udviklingsafdeling.

Udfordring

Der er tale om 5 hydraulikventiler, som skal kunne operere under højt tryk. Ventilerne skal placeres ca. 4 km under havets overflade. For at opnå kravene for en sådan konstruktion stilles der høje krav til materialer, tolerancer og overfladeråhed.

Løsning

Endvidere har TopTeam bl.a. lavet tre hydraulikanlæg klar til produktion. Der er tale om 1000-3200 L tanke, som er lavet i plademetal. Tanken dimensioneres ud fra den fysiske plads hos kunden samt olievolumen. Derefter konstrueres tanken i Inventor, og alt produktionsgrundlag laves derefter.

Profilbillede af Jan

"Da der er tale om undersøiske konsktruktioner stilles der enormt høje krav til materialernes holdbarhed."

Jan Sørensen
Operations Manager | TopTeam

Kunden udtaler

”Vi har været glade for samarbejdet med TopTeam og deres dedikerede medarbejdere. Samarbejdet var planlagt til 3 måneder, men måtte forlænges, da opgaverne udviklede sig. Her udviste TopTeam den fleksibilitet, som vi ønskede, hvorved vi kunne forlænge samarbejdet med to måneder mere. Alt i alt en god oplevelse for Serman & Tipsmark.”

Henning Dybro
Technical Manager hos Serman & Tipsmark

henning dybro