OMMELIFT

Når teknisk dokumentation er altafgørende

Industri

Personlift
omme lift

OMMELIFT producerer personlifte i arbejdshøjder mellem 10,5 meter og 42 meter inden for kategorierne trailerlifte og larvefodslifte.

Ved produktion af personlifte/mandskabslifte er OMMELIFT i høj grad afhængig af, at de tekniske dokumenter er i orden, da det er altafgørende for salget af produkterne.

technical documentation

TopTeam har leveret beregningsekspertise til OMMELIFTs tekniske afdeling, som har udarbejdet den tekniske dokumentation for udmattelsesberegninger.

Udfordring

TopTeam har leveret beregningsekspertise til OMMELIFTs tekniske afdeling, som har udarbejdet den tekniske dokumentation for udmattelsesberegninger. Udmattelsesberegninger indgår som nye godkendelseskrav inden for liftenormen.

Det er vigtig, at gennemskue de eksisterende tekniske dokumentationer, hvilket også foregår ved visuel undersøgelse af nogle komponenter i produktionen og analyse af konstruktionen og materialespecifikationer efter den nye norm.

Løsning

TopTeam satte en konsulent med ekspertise inden for udmattelsesberegning til rådighed for OMMELIFTs tekniske afdeling, da den forhenværende kapacitet ikke var tilstrækkelig. 

 

Brian billede

"OMMELIFT havde brug for ekstra kræfter til at hjælpe dem med at opnå de nye godkendelseskrav, hvilket vi selvfølgelig var behjælpelige med."

Brian Jensen
Key Account Manager | TopTeam

Kunden udtaler

”Vi har været meget tilfreds med samarbejdet med TopTeam, som leverede ekstra ingeniør kapacitet i en periode, der gav os mulighed for at reagere hurtigere. TopTeam havde en ingeniør med ekspertise i udmattelse, som vi med fordel kunne udnytte i en periode med knappe ressourcer.”

OMMELIFT

ommelift logo