N.C. Nielsen

TopTeam og N.C. Nielsen løfter opgaven

Industri

Specialmaskiner
nc nielsen

N.C. Nielsen A/S er landets største leverandør af gaffeltrucks, terminaltraktorer, el-løftere og specialmaskiner. N.C. Nielsen A/S tilbyder komplette løsninger, der kan matche enhver udfordring inden for intern transport. Udvalget rækker fra små palleløftervogne over store containertrucks og mobile kraner til kundespecifikke specialløsninger. N.C. Nielsen A/S har derudover også en egenproduktion af specialudviklede Lithium-ION batterier til el-løftere og gaffeltrucks m.m. 

N.C. Nielsen A/S kan ligeledes tilbyde kunderne en landsdækkende serviceorganisation, der suppleres af landets nok største reservedelslager inden for sit område.

Et konstant krav om høj kvalitet i både produkter og service er de alt overskyggende årsager til N.C. Nielsens position som landets største.

Kran

TopTeam har her kunne tilbyde medarbejdere af høj kvalitet og med stor erfaring inden maskinkonstruktion, styrkeberegning og produktudvikling.

Udfordring

Netop kravet om den høje kvalitet på produkterne er årsagen til, at TopTeam i dag arbejder tæt sammen med N.C. Nielsen A/S på mange af deres projekter.

TopTeam har her kunne tilbyde medarbejdere af høj kvalitet og med stor erfaring inden for maskinkonstruktion, styrkeberegning og produktudvikling, som er det, N.C. Nielsen A/S har efterspurgt i forbindelse med udviklingen af deres specialmaskiner samt Lithium-ION batterier.

Løsning

Arbejdsopgaverne har omhandlet design, funktionalitet, optimering, dokumentation og styrkeberegning.

Sidstnævnte indebærer både analytiske beregninger og FE-analyser af konstruktionens bærende dele, således at det sikres, at produkterne kan klare de belastninger, som de bliver udsat for i forbindelse med de forskellige arbejdsopgaver.

Profilbillede af Axel

"Samarbejdet med N.C. Nielsen A/S har ført mange projekter af sig, og vi er stolte over at være deres samarbejdspartner."

Axel Wienecke
Konsulent | TopTeam

Kunden udtaler

”Der stilles store krav internationalt og nationalt til bl.a. beregningsdokumentationen af vores løfte og håndteringsudstyr, da det oftest benyttes med operatører i og omkring anlægget.

Vi har valgt TopTeam som samarbejdspartner, da de har et stort forhåndskendskab til de standarder, vi designer ud fra i Europa og har desuden evnen til at læse op på nye krav og standarder fra vores Internationale kunder og herefter omsætte dem til specifikke designønsker.

TopTeam har gennem de sidste 2 år leveret de ydelser vi efterspørger onsite og backoffice.”

Søren Skougaard
Technical Manager hos N.C. Nielsen

soren skougaard