Vi kan hjælpe dig frem.

Specialiseringer

Dybt specialiserede eksperter er grundstenen i TopTeams forretning.
Vores ingeniører har stor erfaring med at føre projekter ud  – uanset størrelse og kompleksitet.

Vi har kompetencer inden for en lang række specialiseringer – herunder mekanisk styring og projektledelse til et væld af brancher.

_51W1701

Projektledelse


Vores konsulenter har igennem årene opnået stor erfaring med projektledelse inden for en lang række brancher og industrier, og vi står klar til at lede dit næste projekt - uanset opgavens karakter.

Prototyper af TopTeam

Prototyper


Vi har det rette hold af konsulenter til at handle på jeres udfordringer og, i samarbejde med jer, udvikle løsninger, der er tilpasser jeres situation og behov.

Konceptudvikling med TopTeam

Konceptudvikling


Står jeres virksomhed overfor en udfordring, der kræver konceptudvikling helt fra bunden? Vi har det rette hold af konsulenter til at handle på jeres udfordringer og, i samarbejde med jer, udvikle løsninger, der er tilpasser jeres situation og behov.

dokumentation

Dokumentation


Den rette dokumentation og mærkning er en af nøglerne til en hensigtsmæssig og succesfuld konstruktion. Vores konsulenter er eksperter i at udvikle mekaniske konstruktioner, der lever op til alle krav.

Emballage løsninger med TopTeam

Emballage


Vi har stor erfaring inden for rådgivning til emballageindustrien, og vores konsulenter kan derfor hjælpe din virksomhed med at udvikle procesudstyr, der imødekommer netop jeres udfordring.

Automatisering

Automatisering


Flere og flere industrier bruger robotter og automatiske systemer i deres produktion, og vores hold af konsulenter kan tilbyde rådgivning og projektledelse inden for udviklingen af disse.