Folkene bag organisationen​

Om TopTeam

TopTeams styrke er, at vi er eksterne konsulenter hos kunden.
Det betyder, at vi kan holde 100% fokus på virksomhedens aktuelle projekt.

Her kan du læse mere om TopTeam, folkene bag og hele vores virksomheds baggrund.

Vision, mission og værdier​

Vision

At være tro mod projektet​

Mission

At levere fleksibel og effektiv mekanisk konstruktion og projektledelse.​

Værdier

Samarbejde
TopTeams styrke er vores evne til at samarbejde bredt, og vi tror på, at vi skaber de bedste resultater på den måde.

Ansvar
Vi tror på, at de bedste løsninger opnås ved at give den enkelte tekniker mest mulig indflydelse og ansvar.

Passion
Vi er 100% dedikerede til vores projekter. Vi ser alle enkeltprojekter som en udfordring i at levere kvalitet til tiden.

Historie

TopTeam ApS så dagens lys, da Bruno Villadsen og Bjarne S. Andersen mødte hinanden tilbage i 1999, hvor de var kollegaer på en specialmaskinfabrik i Skive. De så straks de stærke kompetencer hos den anden – og det var tydeligt, at de ville komplementere hinanden godt. De delte hinandens værdier og skabte hurtigt en fælles ide om, at de ville etablere en virksomhed, hvor kerneområderne var mekanisk konstruktion og projektledelse. De ville ud i virksomhederne og løse opgaverne der.

Bruno er en kæmpe drivkraft og arbejder enormt meget, han går foran med at vise, hvad man kan udrette. Og så er han en rigtig god menneskekender.

Bjarne Andersen, medejer hos TopTeam

Bjarne er sindssygt kreativ og dygtig rent teknisk og er enormt bredt velfunderet teknisk. Og så kender jeg ingen, der går op i detaljer som ham.

Bruno Villadsen, medejer hos TopTeam

Forretningsgrundlaget og værdierne, som blev skrevet ned dengang, er de samme i dag og makkerparret har formået at holde 100% fokus på kerneområderne i alle årene.
De fik fra starten af en række opgaver med fra deres tidligere arbejdsplads, hvor direktøren heldigvis så positivt på, at de to engagerede medarbejdere gik selvstændigt.
Fra dag 1 fik de en professionel bestyrelsesformand, og de har altid brugt bestyrelsen aktivt til at udvikle virksomheden.

De første ti år voksede TopTeam jævnt og stabilt, og de senere år har Bruno Villadsen og Bjarne S. Andersen arbejdet ud fra en kontrolleret vækststrategi, der betyder, at TopTeam i dag har omkring 40 medarbejdere og fortsat er i vækst.