Brødbæk & Co.

Et godt samarbejde udvikler sig

Industri

Produktion & specialmaskiner
brødbæk

Brødbæk & Co., som tilbyder kundetilpassede komplette savværker, har mange års erfaring som leverandør af unikke maskiner og totalløsninger til savværksindustrien over hele verden.

Brødbæk og Co. foretager egen projektstyring, konstruktion samt produktion på fabrikken i Vonge, hvilket giver øget kontrol og kvalitet for virksomheden. Yderligere ses dette også som en klar fordel, da agilitet er et stort parameter, når man laver kundespecifikke specialløsninger.

Lager

Samtidigt var det vigtigt, at deres samarbejdspartner kunne levere selvstændige profiler, der kan bringe projektet fra kontor til værksted.

Udfordring

TopTeam blev kontaktet af Brødbæk & Co., da de søgte en samarbejdspartner med kompetente ressourcer inden for mekanisk konstruktion og beregning. Samtidigt var det vigtigt, at deres samarbejdspartner kunne levere selvstændige profiler, der kan bringe projektet fra kontor til værksted  – både i teori og i særdeleshed også i praksis. Dette samarbejde har over tid udviklet sig til også at omfatte projektledelse.

Løsning

Opgaver, der spænder fra simple til komplekse konstruktioner til beregninger, projektledelse og diverse dokumentationsopgaver, er blot nogle af de opgavetyper, som TopTeams tætte og langvarige samarbejde med Brødbæk & Co. har budt på.

Profilbillede af Søren Thomsen

"Vores rolle er at gå ind og sikre, at alle beregninger udføres korrekt, samtidig med at vi sørger for den rette dokumentation."

Søren Thomsen
Konsulent hos TopTeam

Kunden udtaler

”Vi havde behov for at vækste vores Engineering-afdeling meget hurtigt, da vi havde fået fyldt ordrebogen. Vi tog fat i TopTeam, da vi havde brugt dem i en af vores andre virksomheder. Fordelen var klart, at vi ikke skulle igennem lange forløb med at ansætte egne folk. I løbet af kort tid var vi i gang med få konstrueret maskiner. Den agilitet har vi som 100% ordreproducerende projektvirksomhed behov for”.

Rolf B. Overgaard
Tidl. CEO hos Brødbæk & Co.

rolf