Mere end bare et arbejde

Karriere

I TopTeam har vi i dag over 40 dygtige og kompetente medarbejdere.
Vi stiller store krav til vores medarbejdere. Det betyder, at du både skal have de faglige og de sociale kompetencer i orden, når du starter karriere hos os.

Til gengæld kan du som medarbejder forvente at blive ansat i mere end blot en projektansættelse. 

Som TopTeamer bliver du ansat i en fast stilling. Skulle der opstå en periode fra et projekt afsluttes til det næste går i gang, så sørger vi for løbende at tilbyde dig relevante kurser og efteruddannelse. På den måde kan du hele tiden holde dig opdateret med den nyeste viden inden for dit felt. 

Aktuelle jobs

Lige nu søger vi følgende stillinger:

Bliv en del af TopTeam

technical documentation

Hos TopTeam er vi altid på udkig efter dygtige og engagerede medarbejdere, så skriv til os, hvis du er interesseret i at blive en del af vores team.

De nøgleord, der beskriver en TopTeamer bedst, er:

  • Faglig dygtig
  • God til at kommunikere og begå sig socialt
  • Opfindsom og nysgerrig
  • Fleksibel og kender egne grænser
  • Selvfølgelig en naturlig ”tro mod projektet”

Med baggrund i langvarige relationer til kunderne har vi mulighed for løbende at tilbyde vores medarbejdere nye udfordringer.

NY I TOPTEAM

Som nyansat i TopTeam får du en grundig introduktion til vores organisation og samtidig får alle nye medarbejdere tildelt en mentor. Mentoren er en erfaren medarbejder, der hjælper dig med praktiske, sociale og faglige opgaver.

Desuden stiller mentoren sin viden, sit netværk og sin sparring til rådighed for dig, så du får den bedste start hos os.

Med mentorordningen hjælper vi dig med at komme godt ind i vores kultur og sørger for, at du falder godt til.

LØBENDE VIDEREUDDANNELSE

Vi lægger også stor vægt på uddannelse og udvikling af medarbejderne.

Hos TopTeam har vi et samarbejde med NTI, der tilbyder onlinekurser igennem deres akademi.

Det gør, at vi løbende holder vores medarbejdere til ilden. Både hvis der skulle opstå en periode uden arbejde mellem to projekter, eller blot hvis medarbejderen føler det nødvendigt at holde sig opdateret.  

Du kan læse mere om NTI Academy her.

MØD EN TopTeamer

Christoffer Steenholt Skøtt har været en del af holdet hos TopTeam siden 2017.

"Da jeg i sin tid begyndte i TopTeam, kendte jeg ikke rigtig noget til virksomheden i forvejen. Men jeg fandt ret hurtigt ud af, at TopTeams kundegruppe tiltalte mig meget"

Det, som især gav mening for Christoffer, var muligheden for at arbejde med mange forskellige opgaver:

"Jeg kan godt lide at lave mange forskellige ting, når jeg er en del af et projekt. Både at sidde og tegne ting. Men også være ude i selve produktionen, hvor tingene bliver prøvet af i praksis. Jeg kan virkelig godt lide at have hænderne helt nede i materien.

Det at tingene og projekterne er så alsidige – det er noget, som jeg virkelig nyder ved at arbejde for TopTeam. Jeg er ikke så god til kun at skulle varetage én enkelt funktion i et projekt. Der sætter jeg pris på at være med i processen fra start til slut.

Nogle gange har jeg sågar været med helt ude ved slutkunden for at følge et projekt helt til døren. Det giver virkelig en tilfredsstillelse, når tingene går op i en højere enhed, og slutkunden også er tilfreds med det endelige resultat."

En del af fælleskabet

topteam

Alle TopTeamere mødes en gang i kvartalet til fælles temadag. Det er her, vi får nye inputs til vores personlige udvikling, og temamøderne er med til at styrke samarbejdet og fællesskabet i TopTeam.

Hver 4. uge udsendes TopTeam News, så du altid er opdateret om, hvad der sker i virksomheden. Der holdes også løbende faglige kurser med eksterne undervisere, som man kan deltage i.

I november afholder vi årets TopTeam-fest som en weekendtur. Her hygger vi og lærer hinanden endnu bedre at kende.

Der arrangeres også forskellige sociale aftenarrangementer, som medarbejderne selv tager initiativ til.

Det kan eksempelvis være gokartløb, foredrag, middage, fodboldkampe og meget mere.

Læs mere om vores arrangementer her.