Emballage

Vi tilbyder rådgivning og projektledelse inden for løsninger til pakke- og emballageindustrien.

Vi leverer ekspertviden inden for mekaniske konstruktioner, der kan hjælpe din virksomhed med at løfte opgaver inden for optimeringen af pakke- og emballeringsløsninger til bl.a. fødevareindustrien, pharmaindustrien, elektronikindustrien m.m.

Søger din virksomhed hjælp til at løse fremtidens emballerings-udfordringer?

Pakning og emballering kan være mange ting og er noget, der anvendes i rigtig mange industrier og brancher. 

Vores hold af konsulenter har stor erfaring med at designe og lede arbejdet bag mekaniske konstruktioner, der kan optimere procesudstyr til emballageindustrien. Vores TopPackaging-løsninger kan effektivisere din virksomheds processer og samtidig bidrage til at skabe besparelser i f.eks. materiale- og tidsforbruget og derved nedbringe omkostningerne i forbindelse med emballeringsprocessen.

Typiske industrier

Vores konsulenter arbejder ofte med emballeringsudfordringer i fødevare-, pharma- og elektronikindustrien, men er selvfølgelig også repræsenteret i mange andre industrier. Hver industri byder på forskellige udfordringer, som vores konsulenter er eksperter i at identificere og succesfuldt løse.

Herunder kan du læse lidt om de forskellige udfordringer, hver af de tre industrier byder på.

Fødevareindustrien

Fødevareindustrien stiller nogle specifikke krav til emballeringen, der medvirker til, at der skal tages specielle hensyn i udviklingen af udstyr hertil.

En stor udfordring ligger i at sørge for, at den rette hygiejne opretholdes under processen, da ingen materialer må påvirke eller blive påvirket af fødevarerne. Samtidig skal alle elementer være lettilgængelige, så rengøring kan foretages uden unødigt besvær.

Med vores TopPackaging-konsulenter til rådighed er dit projekt i gode hænder. Vi kan påtage os projektstyringen og kan sørge for en innovativ, og ikke mindst effektiv, løsning på jeres emballageudfordring.

Vi kan hjælpe virksomheder, der enten befinder sig i fødevareindustrien eller leverer udstyr hertil. Vi tilbyder konsulenter med erfaring inden for mekanisk konstruktion og design, beregning samt dokumentation til diverse procesudstyr.

Få fremdrift i dit projekt
Bestil et møde med en af vores sælgere i dag – sammen finder vi den rette profil til opgaven!

Pharmaindustrien

Der findes stramme regler for, hvordan procesudstyr til pharmaindustrien skal designes og konstrueres. Vores konsulenter har stor erfaring med at designe og udvikle kvalitetssikrede løsninger, der opfylder alle lovmæssige krav inden for industrien.

Der skal stor omhyggelighed til i pakningen af medicinske, farmaceutiske og kemiske produkter. Derfor er det vigtigt at sørge for, at alle komponenter i processen samarbejder på mest optimal vis.

Da der findes stramme lovreguleringer på emballage til farmaceutiske produkter, er det en nødvendighed at minimere risici samtidig med at opretholde et højt kvalitetsniveau i emballeringsprocessen.

Vi kan hjælpe jer med at udvikle optimeringsbaserede løsninger til jeres emballageapparat, så alle lovkrav overholdes.

pharma

Elektronikindustrien

Med rådgivning fra vores TopPackaging-konsulenter er du sikret højkvalitets projektledelse til udviklingen af procesudstyr, der kan løse problemer i elektronikindustrien som f.eks. overforbrug af materialer.

Under emballeringen af elektronik skal der sørges for nænsom behandling og indpakning af produkterne, da der ofte er tale om produkter af forholdvis høj værdi.

Derfor skal der bruges en masse beskyttende materialer, der sørger for en sikker transport af produktet. Dette gør dog også, at materialeforbruget er højt, og deraf kommer en masse spild.

Vores TopPackaging-konsulenter er eksperter i at designe løsninger, der nedbringer materialeforbruget og gør emballeringsprocessen mere miljøvenlig. Med vores projektledelse er du sikret et mere strømlinet emballageapparat, der i længden giver besparelser for både din virksomhed og miljøet.

conveyor box

Andre industrier

Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige på løsninger til andre industrier, der står over for emballageudfordringer.

Vi står klar til at give jer rådgivning inden for optimeringsløsninger til dit emballageapparat – uanset hvilken udfordring I står over for, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe med at finde den rette løsning for jer.

other industry

Cases