Riantics

Intelligente logistikløsninger

Industri

Logistik
riantics logo

Riantics A/S er en international virksomhed med mange års ekspertise inden for udarbejdelse af intelligente og skræddersyede løsninger til optimering af intern logistik, materialehåndtering og automatisk lagringsstyring.

Riantics A/S, som tidligere hed Qubiqa, er en af de førende leverandører af automatiserede palleterings- og logistikløsninger. Riantics tilbyder specialfremstillede produkter såvel som standardprodukter; fra den patenterede Layer Picker® til mini-loadløsninger, til kraner til high-bay racking og målestationer.

palleting

Riantics A/S har efterspurgt ressourcer med de helt rigtige kompetencer, som kan træde til og løse opgaverne fra dag 1 af, og her har TopTeam været i stand til at levere

Udfordring

TopTeam har siden starten af 2018 indgået i et samarbejde med Riantics A/S om levering af ekstra ressourcer til deres konstruktionsafdeling. 

Riantics har haft stor succes de sidste par år, og netop den ekstra travlhed gør samarbejdet mellem TopTeam og Riantics A/S ekstra vigtigt, da Riantics A/S ellers ikke ville have tid og kompetencer til at nå alle opgaver. 

Riantics A/S har efterspurgt ressourcer med de helt rigtige kompetencer, som kan træde til og løse opgaverne fra dag 1 af, og her har TopTeam været i stand til at levere.

Løsning

TopTeams rolle er, udover at hjælpe med dokumentationen, at være involveret i opstillingsprocessen i form af at konstruere i forhold til de ekstra krav og ønsker, som opstår fra kundens side, når opstillingsprocessen skrider frem. 

Herudover har TopTeams rolle ligeledes været at optimere tegningsdokumentation ved eventuelle ændringer, som skal dokumenteres i opstillingsprocessen samt sørge for, at projekt layout er opdateret hele tiden.

Brian billede

"Vi gik til opgaven med et minimum af opstartsvanskeligheder, da vores kompetencer var lige, hvad Riantics havde brug for."

Brian Jensen
Key Account Manager | TopTeam

Kunden udtaler

”Vi har været utrolig glade for de folk, der er blevet hyret ind fra TopTeam. Vi har haft som krav, at TopTeam kunne levere konsulenter, der kunne vores tegneprogram, og derved skabe værdi fra dag 1 af. Det at de var superbrugere af vores tegneprogram gjorde at vi kunne gå direkte til sagen, som var at løse vores konkrete problemstillinger til rette tid.”

Rasmus Tvede Pedersen
Head of Sales Support ved Riantics A/S

rasmus tvede