Prototyper

Vi er eksperter i at udvikle prototyper, der kan hjælpe dig videre i din produktudvikling, og med TopPrototype får du en stærk samarbejdspartner, der besidder den krævede knowhow og samtidig kender alle krav til brug af materialer i de forskellige industrier og brancher.

Prototyper giver din virksomhed mulighederne for at raffinere jeres processer effektivt

Udviklingen af prototyper er en vigtig del af enhver produktudvikling. Med prototyper kan du omdanne dine tanker, idéer og koncepter til konkrete og håndgribelige emner, hvor du samtidig kan teste funktionaliteten af konstruktionen og identificere uforudsete udfordringer, der som regel ikke er mulighed for at opdage i tegneprocessen.

I samarbejde med jeres virksomheds teknikere afdækker TopTeam-konsulenten jeres udfordringer, og vi konstruerer derfra prototypemodellen op i 3D CAD og foretager simulering af funktionaliteten i prototypen. Ud fra dette kan vi danne et overblik over materialer, byggetimer, pris m.m. Ønsker du at se, føle og mærke et mere håndgribeligt produkt, er der mulighed for at 3D-printe prototypen i mange forskellige materialer.

Når al data er kendt, og prototypen simuleret korrekt, godkendes projektet mellem os, og prototypen er nu klar til produktion.

Fra prototype til produkt

Med TopTeam som partner er du sikret grundighed og ordentlighed i din prototypeudvikling. Vi hjælper jer med at identificere, hvilke behov prototypen skal afdække og udvikler derfra maskinens design og funktion. Prototypen vil blive gennemtestet under hele processen, så alle variabler er inkluderet og overvejet.

Vi tager jer igennem hele forløbet og bestræber os altid på at få prototypen helt i mål, så den kan omdannes til et færdigt produkt.

Få fremdrift i dit projekt
Bestil et møde med en af vores sælgere i dag – sammen finder vi den rette profil til opgaven!

Cases