Flexitechs ApS

Fremtidssikring af conveyorsystem

Industri

Automation & logistik

Tjenester

flexitechs

TopTeam har leveret ekspertviden til løsningen af et conveyor system, som skal optimere arbejdsgangen samt mindske opbevaringsplads for en større servicevirksomhed.

Projektet er gennemført hos Flexitechs i Hadsten, som er en fleksibel virksomhed, der leverer conveyor-løsninger til automationsindustrien. Et conveyor-system er et mekanisk transportbånd, som kan flytte materialer fra én lokation til en anden.

conveyor box

Grundet de specielle krav krævede det speciallavede conveyorer, elevatorer og genkendelsessystem.

Udfordring

Opgaven var at lave et vogn-, opbevarings- og sorteringssystem, da medarbejderne i servicevirksomheden brugte meget tid på at flytte disse vogne fra den ene ende af fabrikken til den anden. Samtidig ønskede kunden at frigøre gulvplads, som dermed kunne bruges til andre formål.

Løsning

Med 4 typer vogne, som alle har forskellige dimensioner, er det vigtigt at lave et fleksibelt system, som effektivt sorterer vognene, opbevarer så mange som muligt på så lidt gulvplads som muligt. Systemet skal samtidig være fremtidssikret i tilfælde af nye typer vogne.

Grundet de specielle krav krævede det speciallavede conveyorer, elevatorer og genkendelsessystem.

Brian billede

"Vi gik ind som en ekstra kapacitet og overtog delvist projektlederrollen i forbindelse med kundetilpassede løsninger."

Brian Jensen
Key Account Manager | TopTeam

Kunden udtaler

”Vi kontaktede TopTeam, da vi manglede ressourcer til at konstruere/projektere dette anlæg grundet stor ordrebeholdning. Samtidig krævede projektet udvikling og kundetilpassede løsninger, hvorfor der var mange konstruktionstimer i projektet, som vi ikke havde til rådighed. TopTeams udviklingsingeniør tog hurtigt hånd om projektet og har selv varetaget konstruktion, kundekontakt, værksteds- og indkøbskoordinering og generel projektledelse. Hele vejen igennem har projektet været håndteret professionelt, og vi kan kun være tilfredse med forløbet.”

Flexitechs

flexitechs