Automatisering

Automatisering er med tiden blevet en af de vigtigste faktorer i fremtidssikringen af produktionsprocesser. Med TopTeams erfaring og viden inden for automationsløsninger finder vi sammen den mest optimale løsning for at omstille din virksomheds manuelle processer til en fleksibel automatisk produktion.

Fremtiden er automatiseret – få hjælp til at omstille din virksomhed til en fremtidssikret produktion

En stor del af danske virksomheder har fået øjnene op for potentialet af en automatiseret produktion. TopTeam har mange års erfaring med industri automation og vores konsulenter kan hjælpe med at identificere processer, der kan automatiseres – tilpasset hver enkelt virksomheds konkrete behov.

Robotteknologi og automationsanlæg er blevet en realitet i virksomheder i forskellige størrelser og på tværs af brancher og industrier. TopTeam råder over højtspecialiserede konsulenter, der kan effektivisere jeres produktion og nedsætte overordnet tidsforbrug.

Typiske industrier

Vi leverer ofte konsulenter til automationsopgaver i fødevare-, pharma- og vindmølleindustrien og er selvfølgelig også repræsenteret i mange andre industrier. Hver industri byder på forskellige udfordringer, som man bliver nødt til at forholde sig til.

Herunder kan du læse lidt om de forskellige udfordringer, hver af de tre industrier byder på.

Fødevareindustrien

Vi kan hjælpe virksomheder, der enten befinder sig i fødevareindustrien eller leverer udstyr hertil. Vi tilbyder konsulenter med erfaring inden for mekanisk konstruktion og design, beregning samt dokumentation til diverse procesudstyr.

Der er mange led i fødevarebranchen, som kan drage nytte af automatisering; plukning, emballagering, intern logistik m.m.

En stor udfordring ligger i at sørge for, at den rette hygiejne opretholdes under processen, da ingen materialer må påvirke eller blive påvirket af fødevarerne. Samtidig skal alle elementer være lettilgængelige, så rengøring kan foretages uden unødigt besvær.

Med TopAutomation sørger vi for at designe og levere mekaniske konstruktioner til jeres automationsanlæg, der vil effektivisere driften i jeres produktion og pakkeri.

Få fremdrift i dit projekt
Bestil et møde med en af vores sælgere i dag – sammen finder vi den rette profil til opgaven!

Pharmaindustrien

Der findes stramme regler for, hvordan procesudstyr til pharmaindustrien skal designes og konstrueres. Vores konsulenter har stor erfaring med at designe og udvikle kvalitetssikrede løsninger, der opfylder alle lovmæssige krav inden for industrien.

Der findes meget skrappe retningslinjer for produktionsanlæg i pharmaindustrien, da der er tale om håndtering af meget følsomme produkter.

I mange tilfælde kræves der skræddersyede løsninger, som ikke må nedsætte kvaliteten af produktionen, men samtidig opretholde alle gældende reguleringer.

Lad TopAutomation tage hånd om udfordringen, og sammen kan vi udvikle automationsløsninger til jeres produktion – altid med den rette dokumentation.

pharma

Vindmølleindustrien

Vi har stor erfaring inden for leverance af automationsløsninger til vindmølleindustrien.

Industrien har høje dokumentationskrav, og der lægges især vægt på styrkeberegninger og grundige risikoanalyser.

Med vores TopAutomation-hold er dit projekt i gode hænder. Vi har leveret automationsløsninger til vindmølleindustrien i mange år og har den rette konsulent til din opgave.

Med TopAutomation får du en erfaren samarbejdspartner, der har leveret automationsløsninger til nogle af de største virksomheder i vindmølleindustrien.

Hvad end det er automatisering af produktionsanlæg, intelligent robotudstyr eller noget helt tredje, din virksomhed har behov for, kan vores TopAutomation-ingeniører hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning.

conveyor box

Andre industrier

Vi står også til rådighed for andre industrier, der leder efter optimeringsløsninger til deres emballageapparat. Vores TopPackaging-ingeniører tilbyder projektledelse og mekanisk konstruktion af procesudstyr til din emballageudfordring.

Vi er selvfølgelig også leveringsdygtige på løsninger til andre industrier, der står over for automationsudfordringer.

Vi har mange års erfaring inden for automatiske produktionsanlæg, robotanlæg og -udstyr samt automatiske transportanlæg og meget mere.

other industry

Cases

Riantics | Intelligente logistikløsninger

TopTeam har siden starten af 2018 indgået i et samarbejde med Riantics A/S om levering af ekstra ressourcer til deres konstruktionsafdeling. Riantics har haft stor succes de sidste par år, og netop den ekstra travlhed gør samarbejdet mellem TopTeam ApS og Riantics A/S ekstra vigtigt, da Riantics A/S ellers ikke ville have tid og kompetencer til at nå alle opgaver.

Læs mere »
container conveyor system

Flexitechs | Fremtidssikring af conveyorsystem

TopTeam har leveret ekspertviden til løsningen af et conveyor system, som skal optimerer arbejdsgangen samt mindske opbevaringsplads, for en større servicevirksomhed. Projektet er gennemført hos Flexitechs i Hadsten, som er en fleksibel virksomhed, der leverer conveyor løsninger til automationsindustrien.

Læs mere »