N.C. Nielsen fik en ny medarbejder - ikke en vikar

Med en konsulent fra os hos TopTeam, fik N.C. Nielsen en kompetent ingeniør, der ikke kun løser arbejdsopgaverne, men også hjælper virksomheden med at udvikle sig. Hos N.C. Nielsen er man ikke i tvivl; med en konsulent fra TopTeam får du ikke bare en vikar.

N.C. Nielsen er nordens største leverandør af gaffeltrucks, terminaltraktorer, el-løftere og specialmaskiner. Med et konstant krav om at have den højeste kvalitet i alle aspekter af virksomheden har N.C. Nielsen brug for specialister, der kan varetage en bred palette af opgaver og holde ekstremt høje standarder. En af disse medarbejdere har de fået i form af en konsulent fra TopTeam, der har de rette kompetencer inden for konstruktionsarbejde.

 

Mere end løste opgaver

Hos N.C. Nielsen har man tidligere haft vikarer, der har varetaget lignende opgaver på tilfredsstillende vis. Konsulenten fra TopTeam er dog blevet til mere end bare en vikar: “Han er blevet en af os,” som Per Nielsen, teknisk chef hos N.C. Nielsen, formulerer det. Ikke alene er konsulenten, Axel Wienecke, fra TopTeam gået gnidningsfrit ind i teamet hos N.C. Nielsen, han udvikler virksomheden og har gjort dem mere konkurrencedygtige. Dette har han opnået ved at tilføje virksomheden, N.C. Nielsen, en række kompetencer, de ikke havde i forvejen. Denne case er et godt eksempel på, hvordan en konsulent fra TopTeam kan varetage en række arbejdsopgaver og på samme tid tilbyde forretningsudvikling på højt plan.

Elementet af konstant udvikling af kompetencer og dermed de involverede virksomheder er en af kerneværdierne hos TopTeam. Vi investerer løbende tid og penge i, at vores medarbejdere kan udvide deres kompetencer og opnå nye erfaringer. Dette sikrer, at vores konsulenter hele tiden kan udvide deres bidrag og højne niveauet hos vores kunder.

 

Et sæt friske øjne 

Når man ansætter en konsulent fra TopTeam, får man mere end bare løste arbejdsopgaver på tilfredsstillende vis. Man får også friske øjne på de daglige opgaver og problemstillinger, hvilket kan være afgørende for virksomhedens fortsatte udvikling. Der er flere fordele ved at få friske øjne og nye perspektiver på driften af virksomheden og generelt dagligdagen.

Hvis du mangler en faglig kompetent konsulent, der kan gå direkte ind i dit team og hjælpe udviklingen i din virksomhed fremad, kan du kontakte os her.