Stor efterspørgsel på konstruktører åbner for nye muligheder

1. og 2. kvartal af 2021 hos TopTeam er gået med masser af fart over feltet; vi har den seneste tid ansat mange konsulenter til spændende og innovative projektforløb hos vores kunder. Og vi er stadig på udkig efter flere nye medarbejdere.

Vi er nu kommet godt ind i 3. kvartal og meget tyder på, at vi ikke foreløbigt kommer til at slå bremserne i. Tværtimod. Vi oplever, at vores konsulenters flittige arbejde og tilgangen til vores kunder i høj grad bærer frugt. Og det er vi meget stolte over.

Vores vision for resten af 2021 er forsat at værne om de gode relationer, vi har til vores kunder – store som små. På den måde kan TopTeam fortsætte med at levere de efterspurgte kompetencer, der sikrer fremdriften af vores kunders projekter.

 

TopTeam har vokseværk

dokument og kuglepen

De mange spændende nye opgaver, der står for døren, kræver naturligvis, at vi har de rette kompetencer og den helt rigtige knowhow. Derfor kan vi med et smil på læben sige, at TopTeam i den grad har vokseværk.

Vi søger derfor lige nu en række nye medarbejdere, der ønsker at indgå i udfordrende og lærerige projektforløb ude hos vores kunder. Til gengæld kan vi tilbyde en fastansættelse, hvor din faglige og personlige udvikling prioriteres højest.

Hvis du er en holdspiller, der har lyst til at bidrage til vores fællesskab, vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig. Nederst på denne side kan du se vores ledige stillinger. 

Du kan også sende os en uopfordret ansøgning ved at klikke her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Aktuelle jobs

Vores aktuelle jobs findes på vores karriere-side.