billede af topteam trøje

Gamle værdier holder ved i 2021

Da TopTeam tilbage i 1999 blev stiftet, var visionerne ikke, at vi i dag skulle have over 40 konsulenter ansat.

Bruno Villadsen og Bjarne Andersen

Visionen dengang var egentlig helt basalt, at Bruno Villadsen og Bjarne Andersen havde lysten til noget mere. På daværende tidspunkt var de begge ansat hos en specialmaskinfabrik i Skive, hvor de blev fascineret af de imponerende kompetencer, som den ene så ved den anden.

TopTeam var en drøm, der i ca. et år var på tegnebrættet, inden Bruno og Bjarne tog skridtet til at blive selvstændige.

Med kunder fra første dag tog det hurtigt fart og uden at se sig om, havde Bruno og Bjarne 12 mennesker ansat hos TopTeam. De var blevet ledere for nogle medarbejdere, alt imens de selv stadig var konsulenter ude hos kunderne.

 

Generationsskifte: TopTeam holder fast i værdierne

For ca. 4 år siden valgte Bruno og Bjarne at træde tilbage fra lederrollerne, fordi de faktisk brændte mere for at være konsulenter end at varetage ledelsesmæssige opgaver. Bjarne Andersen fortæller: ”Der gik lidt tid, før vi var klar med den nye plan for TopTeam. Vi var godt klar over, at der skulle ske noget.”

I dag lægger Bruno og Bjarne stadig navn til TopTeam, og de følger udviklingen i TopTeam nøje begge to. Det er derfor vigtigt, at de værdier, som TopTeam er blevet søsat under, stadig gør sig gældende den dag i dag. 


Konsulenterne gennemsyrer DNA’en hos TopTeam 

I dag gennemsyrer de værdier, som Bruno og Bjarne har lagt for virksomheden, stadig TopTeam. Vi har fuld fokus på vores konsulenter, og at de skal brænde for det, de arbejder med. TopTeam ansætter ikke erfaringer eller tårnhøje karakterer; vi ansætter mennesker, og derfor vægter vi også personlighed højt. 

”Vi går efter selvstændige mennesker, der kan navigere selv i minefelter, fordi det er netop det, vores kunder efterspørger,” fortæller Bruno Villadsen. Vores konsulenter er drevet af lysten til at kunne være tro mod projektet og bevare overblikket. 

Bjarne tilføjer: ”Vi er konsulenter, og vi brænder 100 % for det, vi laver hver dag. Vores vision er, at alle konsulenter er selvkørende i sine opgaver – det er det, der giver ro i båden.” TopTeams DNA udgøres netop af de konsulenter, som sidder ude ved vores kunder. Derfor er det også afgørende for os at holde fast i de værdier, som har været vigtige fra starten af TopTeams rejse.