Mød os på Skive Jobfestival

Efter halvandet år med COVID-19 og massevis af aflysninger, er det endelig muligt for TopTeam, og en række andre virksomheder i Skive Kommune, at stille op til Jobfestival i Skive. Det hele løber af stablen d. 23. september 2021.

Skive Jobfestival 2021 byder velkommen til 40 virksomheder, som alle tilbyder spændende stillinger i Skive Kommune. Formålet med Jobfestivalen er, at jobsøgende kan få viden om stillinger, de normalt ikke ville have hørt om. Derudover, giver Jobfestivalen også interesserede muligheden for at få en snak med en potentiel arbejdsgiver, gøre et godt indtryk og komme godt fra start.

Den 23. september 2021 står TopTeams Operations Manager og HR-manager, Jan og Sanne, klar til, at fortælle om de mange fordele der er ved at arbejde hos os. Vi har længe set frem til at fortælle om TopTeam som arbejdsplads og, ikke mindst, om en af vores største prioriteter, nemlig vores konsulenter. Hos TopTeam bruger vi meget energi på vores medarbejders personlige og faglige udvikling igennem intern vidensdeling og TopAcademy. Dette sikrer at kvaliteten af vores specialister forbliver høj, så vi kan yde den bedste rådgivning for vores kunder.

 

Vores vigtigste opgave

Det går strygende hos TopTeam – vi ansætter og matcher nye konsulenter hver uge. Det er også en af grundene til, at det er vigtigt for os at komme ud på forskellige messer, såsom Skive Jobfestival, da vi her har mulighed for at møde nye og interessante profiler.

Vi går meget op i, at der er plads til alle – vores vigtigste opgave er at matche vores konsulenters kompetencer til de rette projektforløb for at sikre fremdrift og skabe værdi hos kunden. Derfor, uanset om du er nyuddannet eller har været på arbejdsmarkedet i 30 år, ser vi frem til at møde dig på Skive Jobfestival 2021 til en snak, kop kaffe eller blot give en flyer med på vejen.

Nederst på denne side kan du se vores ledige stillinger. Du kan også sende os en uopfordret ansøgning ved at klikke her.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Aktuelle jobs

Vores aktuelle jobs findes på vores karriere-side.