TopAcademy: Konsulenternes skræddersyede kompetenceudvikling

2021 har været et særdeles godt år for TopTeam – det har nemlig været året, hvor vores primære fokus har været på udvikling af vores konsulenter indenfor vores speciale områder, mekanisk konstruktion og projektledelse. I løbet af 2021 har vi etableret TopAcademy, TopTeams eget interne udviklingsakademi.

Hos TopTeam er en af vores vigtigste værdier, at vi sikrer et nøje kompetencematch mellem kunde og konsulent. Det betyder derfor, at det er vores mest centrale opgave, er at matche vores kunders behov med vores konsulenters faglige såvel som personlige kompetencer.

Vi vil gerne være sikre på, at vi hele tiden lever op til vores kunders forventninger og krav – og i den forbindelse kom TopAcademy på banen. TopAcademy er TopTeams eget uddannelsesprogram, der igennem strukturerede udviklingsplaner sikrer og vedligeholder vores medarbejders kompetencer, så de altid er opdateret.

 

Det de brænder for

For vores konsulenter betyder TopAcademy, at de kan prøve kræfter med nye aspekter og retninger inden for vores branche eller dygtiggøre sig og udvikle sine kompetencer inden for det, de brænder for. Vi specialiserer os indenfor mekanisk konstruktion og projektledelse, herunder specialmaskiner og automation, formkonstruktion og inden for vindmølleindustrien og derudover, projektledelse på både små projekter, men også større projekter fra start til slut. Igennem TopAcademy udvikler vores konsulenter sig inden for det felt de ønsker

Konsulent skriver noter på papir til kursus

–  og så har de endda muligheden for at udvikle sig inden for både mekanisk konstruktion og projektledelse. Det ser vi hos TopTeam som en fordel, da dette giver vores projektledere indsigt i konstruktionen og hvad de ingeniører de leder, sidder og laver og den anden vej rundt.

Vores konsulent, Jesper Andersen, er en af dem som har en udviklingsplan inden for både mekanisk konstruktion og projektledelse. Han mener, at det er en god mulighed:

 

”Det har helt sikkert sine fordele at man kan begge dele.”

                                                                                     Jesper Andersen, Top Consultant

 

En af de største fordele for TopTeam er uden tvivl, at vi får nogle topmotiverede medarbejdere som kun bliver mere motiverede i takt med at de udvikler sig igennem TopAcademy. For os, er det vigtigt at vores medarbejdere kan udnytte deres fulde potentiale og følge deres passioner samtidig med at de opfylder de behov der er efterspurgt hos kunden.

En personlig og skræddersyet udviklingsplan

Igennem TopAcademy får alle konsulenter en personlig og skræddersyet udviklingsplan, som passer til deres niveau, behov og interesser.

 

”Tanken har hele tiden været at uanset hvilken funktion man har i virksomheden, skal man have en udviklingsplan – så både sælgere, marketing og ledelsen”

                                             Sanne Daugaard Schmidt, Head of HR & Administration

 

Konsulent sidder med kuglepen i håndenPå nuværende tidspunkt har vi en udviklingsplan for alle vores konstruktører og vores projektledere. På sigt er det planen, at det skal udvides til salg, marketing og endda ledelsen. Hos TopTeam går vi ind for at man altid kan udvikle sig og blive bedre – og derfor støtter vi også vores medarbejdere i det de gerne vil.

Vi ser, at jobsøgende kommer til TopTeam, fordi de har hørt om vores TopAcademy og den kultur, som TopTeam har skabt omkring kompetenceudvikling og vidensdeling. Det er her, hvor TopTeam især skiller sig ud fra andre i branchen – fordi TopTeam er langtfra et ordinært konsulenthus.

Med TopAcademy sætter vi fokus på kompetenceudvikling og giver vores medarbejdere redskaberne til, at vi sammen i TopTeam kan stå endnu stærkere.

Vil du være en del af TopTeam?

Se vores ledige stillinger her