Bladt Industries

Eksterne projektledere af høj kvalitet løfter opgaven

Industri

Konstruktion
bladt logo

Bladt Industries er en stor international entreprenørvirksomhed med speciale i offshore vind.

Bladt Industries kerneforretningsområde er vind- og vedvarende energi.

Deres kompetencer omfatter blandt andet fundamenter og transformerstationer til offshore vindmølleprojekter,

Gule søjler

Bladt Industries har efterspurgt eksterne konsulenter, som kunne træde ind i virksomheden og tilføre værdi fra dag 1 af, samt opretholde deres høje krav til kvalitet og effektivitet.  Netop projektledere med disse kompetencer har TopTeam kunne tilbyde Bladt Industries.

Udfordring

Bladt Industries’ fokus på produkter og projektledelse af høj kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og omstillingsparathed har gjort, at virksomheden i dag er en stor spiller i branchen, og Bladt Industries har sat deres aftryk på mange af verdens største vindmølleparker, bidraget til store olie- og gasprojekter både i og uden for Europa samt adskillige udfordrende infrastrukturelle projekter i Skandinavien. 

Løsning

Bladt Industries har efterspurgt eksterne konsulenter, som kunne træde ind i virksomheden og tilføre værdi fra dag 1 af samt opretholde deres høje krav til kvalitet og effektivitet. Netop projektledere med disse kompetencer har TopTeam kunne tilbyde virksomheden. Bladt Industries og TopTeam har over flere omgange indgået i et samarbejde.  

TopTeam har siden juni måned været hyret ind hos Bladt Industries i forbindelse med opfølgning og kontrol af underleverandører i forbindelse med igangværende projekter.  

Profilbillede af Peter

"Vores projektledere har stået for at kontrollere og opfølge på Bladts underleverandører for at sikre det høje kvalitetsniveau overholdes."

Peter Frørup
Tidligere Business Developer hos TopTeam