5 gode grunde til at være konsulent hos TopTeam

Når man er konsulent, arbejder man oftest på nogle lidt andre vilkår end hvis man blot er fastansat hos en virksomhed. Hos TopTeam gør vi meget ud af, at få vores konsulenter til at føle sig trygge og godt tilpas, når de kommer på arbejde.

Her kommer 5 grunde til at være TopTeam konsulent

Der vil altid være noget tvivl forbundet med at være konsulent. Du er ofte ikke sikker på, hvor du skal hen efter en kunde eller hvor længe der går før et nyt projekt er klar. Vi har snakket med vores konsulenter og fundet frem til de 5 bedste grunde til at være konsulent hos TopTeam:

 

1. Du bliver fastansat

Hos TopTeam bliver du fastansat. Det vil sige, at du ikke blot er ansat til et enkelt projekt, men også efter projektet er endt. Herefter er det sælgernes opgave at sørge for, at der er nyt projekt klar, så snart en konsulent er færdig et sted.

”Selv hvis der ikke er en opgave klar til dig, lige når du er færdig, så forbliver du ansat, men bare på ventetid.”  – TopTeamer

2. Varierende opgaver

En anden god ting ved at være konsulent hos TopTeam er, at du kommer ud til flere forskellige opgaver og har, derfor er varierende arbejde.

”Det kan være, at du sidder på et projekt med en specialmaskine til en kunde fra medico-branchen og derefter så bliver sendt videre til automationsbranchen for at arbejde på et projekt. Man får prøvet mange ting af, hvilket specielt er fedt, hvis man ikke har så 

meget erfaring endnu” – TopTeamer

 

3. Fleksibilitet

Hos TopTeam er der god mulighed for at være fleksibel. Der er oftest rig mulighed for at arbejde hjemmefra. Når man arbejder som konsulent sidder man ofte ude hos kunden og ikke på hovedkontoret. Eftersom TopTeam har kunder i det meste af Jylland, så betyder det også at man nogle gange har lidt længere på arbejde. Her er der ofte mulighed for at have hjemmearbejdsdage en eller flere gange i ugen, så man slipper for den lange køretur – eller i nogle tilfælde endda overnatning på hotel nogle dage i ugen.

4. TopAcademy – TopTeams interne udviklingsakademi

Hos TopTeam har vi TopAcademy, som er TopTeams interne udviklingsakademi. Hver konsulent får en skræddersyet udviklingsplan, som skal sørge for at vores medarbejdere konstant udvikler sig, i takt med at der opstår nye behov hos vores kunder. Dette gør vi for at sikre, at vores medarbejdere hele tiden er noget værd.

”Jeg elsker at udvikle mig og at lære nye ting – så er det fedt at TopAcademy kan gøre det.” – TopTeamer

 

5. Gode og hjælpsomme kollegaer

Sidst, men ikke mindst, så har vi hos TopTeam de bedste medarbejdere. Der er altid hjælp at hente, skulle man sidde fast med et projekt. Hos TopTeam faciliterer vi vidensdeling. Hver anden fredag er der vidensdelingsmøder, hvor alle medarbejdere bliver opfordret til at deltage. Her bliver både diskuteret arbejdsmæssige problemstillinger, men også weekendens strabadser – det er nemlig supervigtigt at få snakket med sine kollegaer.

 

Når man arbejder som konsulent og sidder ude hos kunden, er det sjældent at man ser og snakker sammen som kollegaer, der bliver derfor gjort en masse for at sikre at der er et godt sammenhold internt. Det gør vi blandt andet igennem disse føromtalte vidensdelingsmøder og igennem sociale arrangementer, som bliver holdt en gang i måneden.

Hos TopTeam er vi altid på jagt efter nye kollegaer, så kunne du tænke dig at blive en del af TopTeam, så se vores ledige stillinger herunder: 

Vil du være en del af TopTeam?

Se vores ledige stillinger her