Sidder I fast i jeres dagligdag?

… og I har svært ved at tænke ud af boksen og finde en løsning på de udfordringer, I sidder med? Så kom med til workshop hos TopTeam.

Hos TopTeam tilbyder vi workshops til vores kunder, samarbejdspartnere og andre i industrien. Det gør vi, fordi vi tror på, at alle kommer længst, hvis vi hjælper hinanden.

Det kan være svært at finde tiden til at sætte sig ned og tage snakken internt – måske ser man ikke de problemer man står i, måske får man ikke snakket det igennem og udfordringerne bliver hængende. Uanset hvad er det altid en fordel at få et ekstra sæt øjne på. 

Workshop

Hvorfor booke en workshop med TopTeam?

Som eksterne har vi muligheden for at se udfordringerne fra et andet perspektiv.

Hos TopTeam har vi mange forskellige kompetencer. Vi ønsker selvfølgelig at give vores bidrag til at løse jeres interne udfordringer – uanset om det skulle være strukturering, optimering eller effektivisering af arbejdsgange, manglende ressourcer til opgaver eller andet. 

Sammen tager vi en snak om hvordan TopTeam på bedst mulig vis kan hjælpe hos jer – og om en ekstern konsulent ville være det optimale at vælge i sådan en situation.

Hvordan foregår en workshop?

Når du skriver dig op til en workshop hos TopTeam kommer det til at foregå på følgende måde: 

Efter du har skrevet dig op nedenfor, så kontakter vi dig med henblik på at aftale en dato, hvor det passer ind i din/jeres kalender. 

På selve dagen for workshoppen mødes vi på neutral grund for at undgå forstyrrelser fra andre på kontoret. Vi lærer hinanden at kende og derefter gennemgår NØG(LE)-modellen sammen. 

NØGLE-modellen er en samtale model, som vi bruger til at få et indblik i Jeres virksomhed og hvordan situationen er som det ser ud lige nu. Herefter identificerer vi de udfordringer, som i måtte sidde med. Til første møde gennemgår vi kun de første 3 steps af NØGLE-modellen. Inden vi smutter for dagen, så aftaler vi en ny dato inden for 1 måned – helst inden for et par uger.  

Efterfølgende går vi fra TopTeam hjem og arbejder videre. Vi arbejder videre med de resterende 2 steps af NØGLE-modellen, så vi er klar til at præsentere en løsning og effekten af denne til næste møde. 

I skal regne med at sætte 4 timer af til det i alt – men vi lover, at det er det værd. 

Vores workshops er 100% uforpligtende. Vi ønsker at hjælpe jer videre på jeres rejse. Den rejse vil vi naturligvis gerne være en del af skulle det give mening. 

“Det åbner op for nye muligheder – det er håndgribeligt og brugbart.”

”Vi fik tid til at drøfte de udfordringer, vi har i Danfoss – det når vi sjældent i hverdagen”

Skriv dig op til en uforpligtende workshop her