Jan billede

TopTeam lancerer ny hjemmeside

Dyk ned i vores ydelser, og bliv klogere på hvordan TopTeam kan hjælpe dig

Først og fremmest: Velkommen til vores nye hjemmeside. Vi er stolte over at vi endelig kan præsentere vores nye hjemmeside, og det skærpede fokus over vores ydelser, den bringer med sig.

Vi har længe haft et ønske om at få opdateret vores hjemmeside til et mere moderne udtryk, og samtidig strømline vores fokus, så vi fremover bedre kan vise potentielle samt nuværende kunder, hvordan TopTeam kan hjælpe dem med deres næste projekt. Alle vores ydelser er nu blevet opdelt i klare fokusområder, så der opnås en større gennemsigtighed i hvad TopTeams rådgivende konsulenter kan tilbyde.

Fokusområderne er som følger:

Topteam mødeHvert fokusområde skal ikke nødvendigvis ses som et individuelt område, hvor du skal tage stilling til hvad du har brug for. Fokusområderne vil ofte komme til at overlappe hinanden, og de typiske projekter TopTeam hyres ind til, vil ofte indebære op til flere af fokusområderne.

Vi har valgt at dele vores ydelser op på denne måde, for at du som kunde bedre kan gennemskue helt præcist, hvilke områder vores konsulenter kan hjælpe dig med. I nogle tilfælde kan du have brug for, at vi kun hjælper dig med dokumentationen af et projekt, hvor du i andre tilfælde kan have brug for konceptudvikling fra bunden, der senere fører til komplet projektledelse.

Af den grund har vi valgt at dele de forskellige områder, vi som rådgivende konsulenter kan hjælpe med, op i de forskellige faser et projekt inden for mekanisk konstruktion typisk indebærer.

Vi håber I vil tage godt imod den nye side, og at I i fremtiden vil vælge TopTeam, når I skal bruge den rette profil til opgaven.