Ny kunde hos TopTEam?

New Business

Står din virksomhed overfor et kompliceret projekt, der kræver projektledelse og mekanisk konstruktion, er TopTeams hold af specialiserede konsulenter klar til at tage hånd om udfordringen. TopTeam har siden 1999 leveret konsulenter til virksomheder, der mangler en ekstra kapacitet eller kompetence til at føre deres projekter i mål på bedst mulig vis.

Vi har konsulenter, der er specialister på mange forskellige områder, og vi har helt sikkert den rette profil til jeres opgave. Vi finder et match, der passer både på det faglige og det personlige plan, mens vi løbende sikrer, at samarbejdet fungerer på mest optimal vis. Et samarbejde med TopTeam udvikler sig ofte til langvarige partnerskaber, da vores konsulenter, på lige fod med den pågældende virksomhed har en personlig interesse i at opnå succes sammen. Samtidig opstår der ofte nye behov i samarbejdets periode, hvor TopTeams mange kompetencer kan bidrage til et bredt spektrum af udfordringer.

Ønsker du at starte et samarbejde med TopTeam? Kontakt os her – og bestil et møde med henblik på at løse din næste opgave.

Indledning

I de indledende samtaler vil vi have fokus på at identificere din udfordring og afdække, hvilken kapacitet og kompetence opgaven kræver.

Uanset om der er brug for en projektleder, projektassistent eller en konstruktør med en kompetenceprofil I mangler, har vi en profil, der passer til jeres opgave.

_51W1759

Fagligt match

Når du starter et samarbejde med TopTeam, sørger vi for at du får den rette konsulent til lige netop din opgave. Dette gør vi ved at analysere og vurdere din opgave ud fra et fagligt perspektiv, hvor vi ser på, hvilke erfaringsmæssige kompetencer konsulenten har med sig, samt om der findes kendskab til den gældende branche.

Projektledelse med TopTeam
FÅ FREMDRIFT I DIT PROJEKT
Bestil et møde med en af vores sælgere i dag - sammen finder vi den rette profil til opgaven!

Personligt match

Hos TopTeam er vi af den overbevisning, at det personlige match er mindst lige så vigtigt som det faglige. Alle vores konsulenter har derfor taget en personlighedstest, der bl.a. belyser konsulentens arbejdsstil og personlighed. På den måde sikrer vi, at din udfordring altid bliver parret med den rette konsulent til opgaven – fagligt såvel som personligt.

personligt-match

Opstart & opfølgning

I samarbejdets opstart vil vi i fællesskab gennemgå hvilke forhold, der vil være gældende imellem TopTeams konsulent(er) og jer som kunde. Dette vil ende ud i et såkaldt opstartsskema, der består af samarbejdets aftaler samt en række praktiske forhold vores konsulent skal være opmærksom på. Efter ca. 14 dage vil der indkaldes til et opfølgende møde, for at sikre, at samarbejdet fungerer optimalt.

opfoelgning

Start dit projekt

Har du et projekt, som skal føres ud? Få en uforpligtende snak med vores New Business-eksperter, Peter og Carsten.

Sammen afdækker vi din virksomheds behov, så I kan få en skræddersyet løsning til netop deres projekt.

Carsten Tambo Tovborg

New Business Manager